Presentació d’activitats

Totes les activitats de la Biblioteca de Can Butjosa tenen com a objectiu apropar els llibres i la lectura als infants i als joves. Aquestes, juntament amb els reforços, constitueixen un teixit d’animació que ens permet satisfer les necessitats dels usuaris treballant conjuntament amb escoles, famílies i serveis socials

BEBÈS

Per veure les activitats per a nadons i infants fins a 6 anys, visita la secció Activitats de la Bebeteca.

INFANTS – FAMÍLIES

Hora del Conte

Cada dijous a les 17:30h es conten contes per a tothom que vulgui endinsar-se en un món ple de màgia i conèixer un munt de personatges. L’edat recomanada és a partir de P3, però és una activitat oberta a tothom.

Dissabte en Família

Un dissabte al mes, d’11 a 12 hores, compartim contes i cançons amb totes les famílies que tinguin ganes de passar una bona estona amb bona companyia. Una excel·lent oportunitat per gaudir en família.

Noves Espècies Literàries

Activitat familiar que pretén donar a conèixer il·lustradors rellevants de contes per a infants. A través de tallers pràctics els infants i les seves famílies s’endinsaran en els recursos, tècniques, materials… que fa servir cada il·lustrador per crear les seves històries i personatges.

Andana 9 i 3/4

Activitat familiar que té com a finalitat donar a conèixer escriptors, il·lustradors i obres de la literatura infantil i juvenil a través d’una experiència vivencial on els infants i les seves famílies esdevenen agents actius en la descoberta i l’aprenentatge conjunt.

Club de Lectura – Cicle Mitjà

Adreçat a nens i nenes de 3r i 4t de Primària a qui els agradi llegir i els vingui de gust compartir impressions i experiències sobre diferents lectures. Un cop al mes ens trobem per descobrir àlbums il·lustrats, rondalles, còmics, novel·les, autors i autores, il·lustradors i il·lustradores… a través del joc. Una barreja de lectura i creativitat. Cada sessió és diferent, plena de jocs i altres activitats per conèixer la Literatura Infantil i Juvenil d’una manera divertida!

JOVES

Taller d’Art Journal

Un taller adreçat a joves (de 5è de Primària a 2n d’ESO) que vulguin crear el seu llibre d’artista. Una sesió mensual per experimentar amb diversos materials i conèixer diferents tècniques, tot connectant-ho amb el món literari.
Un taller per tot aquell que vulgui deixar anar la seva creativitat.

Club de Lectura – Cicle Superior

T’agradaria intercanviar idees i opinions sobre una lectura compartida amb lectors/es de la teva edat? Et proposem una trobada, un cop al mes, adreçada a participants de 5è i 6è de Primària. Xerrarem sobre el que hem llegit, i traurem el suc a les lectures!

Club de Lectura – Juvenil

Un Club per a joves de 1r i 2n d’ESO que vulguin comentar i debatre idees i opinions sobre una lectura compartida. Un cop al mes ens reunim per fer una tertúlia sobre el llibre que tots i totes ens hem llegit des de la sessió anterior. Un espai perquè comenteu i expresseu lliurement les vostres inquietuds, les quals podreu relacionar amb els llibres que us proposem.

ADULTS

Club de Literatura infantil i juvenil per a adults

Un club de LIJ adreçat a adults (a partir de 16 anys) que vulguin conèixer el meravellós i estimulant món del llibre infantil. De periodicitat mensual, a cada sessió hi haurà una taula plena de llibres per descobrir, remenar i comentar.

Per a més informació, consulta aquest enllaç.