Presentació d’activitats

Totes les activitats de la Biblioteca de Can Butjosa tenen com a objectiu apropar els llibres i la lectura als infants i als joves. Aquestes, juntament amb els reforços, constitueixen un teixit d’animació que ens permet satisfer les necessitats dels usuaris treballant conjuntament amb escoles, famílies i serveis socials

BEBÈS

Per veure les activitats per a nadons i infants fins a 6 anys, visita la secció Activitats de la Bebeteca.

INFANTS – FAMÍLIES

Hora del Conte

Cada dijous a les 17:30h es conten contes per a tothom que vulgui endinsar-se en un món ple de màgia i conèixer un munt de personatges. L’edat recomanada és a partir de P3, però és una activitat oberta a tothom.

Dissabte en Família

Un dissabte al mes, d’11 a 12 hores, compartim contes i cançons amb totes les famílies que tinguin ganes de passar una bona estona amb bona companyia. Una excel·lent oportunitat per gaudir en família.

Club de Lectura – Cicle Mitjà

Adreçat a nens i nenes de 3r i 4t de Primària a qui els agradi llegir i els vingui de gust compartir impressions i experiències sobre diferents lectures. Un cop al mes ens trobem per descobrir àlbums il·lustrats, rondalles, còmics, novel·les, autors i autores, il·lustradors i il·lustradores… a través del joc. Una barreja de lectura i creativitat. Cada sessió és diferent, plena de jocs i altres activitats per conèixer la Literatura Infantil i Juvenil d’una manera divertida!

Noves Espècies Literàries

Activitat familiar que pretén donar a conèixer il·lustradors rellevants de contes per a infants. A través de tallers pràctics els infants i les seves famílies s’endinsaran en els recursos, tècniques, materials… que fa servir cada il·lustrador per crear les seves històries i personatges.

Andana 9 i 3/4

Activitat familiar que té com a finalitat donar a conèixer escriptors, il·lustradors i obres de la literatura infantil i juvenil a través d’una experiència vivencial on els infants i les seves famílies esdevenen agents actius en la descoberta i l’aprenentatge conjunt.

JOVES

Taller d’Art Journal

Un taller adreçat a joves (de 5è de Primària a 2n d’ESO) que vulguin crear el seu llibre d’artista. Una sesió mensual per experimentar amb diversos materials i conèixer diferents tècniques, tot connectant-ho amb el món literari.
Un taller per tot aquell que vulgui deixar anar la seva creativitat.

Club de Lectura – Cicle Superior

T’agradaria intercanviar idees i opinions sobre una lectura compartida amb lectors/es de la teva edat? Et proposem una trobada, un cop al mes, adreçada a participants de 5è i 6è de Primària. Xerrarem sobre el que hem llegit, i traurem el suc a les lectures!

Club de Lectura – Juvenil

Un Club per a joves d’ESO que vulguin comentar i debatre idees i opinions sobre una lectura compartida. Un cop al mes ens reunim per fer una tertúlia sobre el llibre que tots i totes ens hem llegit des de la sessió anterior. Un espai perquè comenteu i expresseu lliurement les vostres inquietuds, les quals podreu relacionar amb els llibres que us proposem.

ADULTS

Club de Literatura infantil i juvenil per a adults

Un club de LIJ adreçat a adults (a partir de 16 anys) que vulguin conèixer el meravellós i estimulant món del llibre infantil. De periodicitat mensual, a cada sessió hi haurà una taula plena de llibres per descobrir, remenar i comentar.

Per a més informació, consulta aquest enllaç.