Presentació d’activitats

Totes les activitats de la Biblioteca de Can Butjosa tenen com a objectiu apropar els llibres i la lectura als infants i als joves. Aquestes, juntament amb els reforços, constitueixen un teixit d’animació que ens permet satisfer les necessitats dels usuaris treballant conjuntament amb escoles, famílies i serveis socials

BEBÈS

Per veure les activitats per a nadons i infants fins a 6 anys, visita la secció Activitats de la Bebeteca.

INFANTS – FAMÍLIES

Hora del Conte

Cada dijous a les 6 de la tarda es conten contes per a tothom que vulgui endinsar-se en un món ple de màgia i conèixer un munt de personatges.

Dissabte en Família

Un dissabte al mes, d’11 a 12 hores, compartim contes i cançons amb totes les famílies que tinguin ganes de passar una bona estona amb bona companyia. Una excel·lent oportunitat per gaudir en família.

Noves Espècies Literàries

Activitat familiar que pretén donar a conèixer il·lustradors rellevants de contes per a infants. A través de tallers pràctics els infants i les seves famílies s’endinsaran en els recursos, tècniques, materials… que fa servir cada il·lustrador per crear les seves històries i personatges.

Andana 9 i 3/4

Activitat familiar que té com a finalitat donar a conèixer escriptors, il·lustradors i obres de la literatura infantil i juvenil a través d’una experiència vivencial on els infants i les seves famílies esdevenen agents actius en la descoberta i l’aprenentatge conjunt.

Club de Lectura Infantil

Adreçat a nens i nenes de 4t fins a 6è de Primària a qui els vingui de gust compartir impressions i experiències sobre diferents lectures. Un dimarts al mes ens trobem per descobrir àlbums il·lustrats, rondalles, còmics, novel·les, autors i autores, il·lustradors i il·lustradores… a través del joc. Una barreja de lectura, creativitat i interacció. Cada sessió és diferent, plena de jocs i altres activitats per conèixer la Literatura Infantil i Juvenil d’una manera divertida!

JOVES

Taller d’Art Journal

Un taller adreçat a joves (1r – 2n d’ESO) que vulguin crear el seu llibre d’artista. Una sesió mensual per experimentar amb diversos materials i conèixer diferents tècniques, tot connectant-ho amb el món literari.
Un taller per tot aquell que vulgui deixar anar la seva creativitat.

Club de Lectura Jove

Vols compartir i comentar amb més gent allò que llegeixes?  Aquest és el teu club. Una sessió mensual per a joves on els llibres i la lectura són el centre de la conversa.

ADULTS

Club de Literatura infantil i juvenil per a adults

Un club de LIJ adreçat a adults que vulguin conèixer el meravellós i estimulant món del llibre infantil. De periodicitat mensual, a cada sessió hi haurà una taula plena de llibres per descobrir, remenar i comentar.