Carnet

El carnet de la Biblioteca Infantil i Juvenil Can Butjosa

El carnet de la biblioteca és necessari per fer ús d’alguns serveis de la biblioteca (préstec, accés al catàleg online, etc.).

El carnet és personal i  intransferible. Aquest carnet és únic per a totes les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques de la Generalitat i és vàlid a totes les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques de laDiputació de Barcelona, si prèviament ens donem d’alta a la seva Xarxa.

El carnet és gratuït, no caduca i el poden sol·licitar tots els ciutadans.

Els duplicats del carnet estan subjectes al pagament de la taxa vigent.

Com puc fer-me el carnet?

El carnet es tramitarà al moment a la mateixa biblioteca, presentant el DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència. A més a més, caldrà facilitar el telèfon i el correu electrònic.

En el cas dels menors de 14 anys,  serà necessari que el pare, mare o tutor/a legal omplin i signin la sol·licitud (al final d’aquesta pàgina trobareu l’enllaç per descarregar-la, o podeu demanar-la en paper al taulell de la Biblioteca).

L’ús del carnet per tots els menors de 18 anys és responsabilitat del pare, mare o tutor/a que n’hauran d’exercir el control necessari.

El carnet de la Xarxa de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya et permet gaudir dels serveis de totes les biblioteques públiques de Catalunya i t’ofereix descomptes en museus, teatres, cinemes i llibreries de la província de Barcelona. Apunta’t al club més gran de Catalunya, tot són avantatges!

Clica aquí per descarregar la sol·licitud d’usuari per a menors de 14 anys.