Any de rondalles (2021-2022)

Vet aquí una vegada,

quan la Terra era quadrada…

Presentació

Els contes de fades, els contes populars i les rondalles constitueixen un tresor que hem heretat dels nostres avantpassats llunyans. Aquestes històries, que han perviscut de manera extraordinària sense suport escrit al llarg del temps, van començar a ser compilades fa pocs segles per diferents autors i autores que, tot impregnant-les de l’època en què havien nascut, van saber mantenir la seva essència més autèntica.

Nascudes de l’inconscient col·lectiu dels pobles, aquestes narracions han servit també de recer per a les creences i divinitats d’abans del cristianisme. Amb la seva càrrega de simbolisme tenen una funció vital en el desenvolupament del món interior de l’infant.

Des de la Biblioteca hem fet una petita tria que anirem desgranant, mes a mes, per tal de conèixer-les una mica més a fons. Desitgem que aquells i aquelles que tingueu curiositat, com nosaltres, de saber tot el que hi ha latent sota aquests contes, gaudiu tant com hem gaudit nosaltres mentre preparàvem cada rondalla i cada activitat.

Llibre resum de l’Any de rondalles


Vine a jugar!

Programació

Recursos