Reforços

A la Bebeteca hi podeu trobar una sèrie de recursos pensats per ajudar-vos a captar l’atenció dels petits. La intenció és facilitar que entrin en el món dels contes i de la lectura.

El cau del Follet: Una bola en forma de planeta, es troba penjada al costat de la llar de foc. Al Follet li agrada amagar-se a dins per escoltar els contes. Per això s’ha de parlar fluixet, per si el Follet hi és amagat o està rondant per la vora.

El conillet Mufi: Un bonic i tendre conill, és el cosí de la conilleta Miffy (Dick Bruna, 1955). Ve sempre que se li demana. Li encanten les abraçades, sempre està disposat a apaivagar el plor dels bebès.

La lluna: Penjada del sostre, la lluna vol escoltar contes abans d’anar-se’n a dormir.

Els ossos de peluix: Durant molts anys vam conviure a la Biblioteca amb una família d’ossos de peluix molt grans. Sabem que es van escapar del conte de la Rínxols d’Or. Van estar molts anys a la Bebeteca. Ara fa temps que van marxar per descansar . Són molt tranquils, els agrada que els abracin i mirar contes plegats amb els nens i nenes. Els destorba el soroll, prefereixen estar asseguts amb infants a la falda i que els expliquin contes i secrets. De tant en tant tornen de visita.