A la Biblioteca Can Butjosa hem preparat un seguit d’activitats per celebrar el Carnaval tots junts, de la manera més segura possible!

Hora del conte especial Carnestoltes

El dijous 11 de febrer tenim una Hora del Conte molt especial! La Mercè Martínez ens explicarà contes de disfresses i Carnaval!
Ho podreu veure a través de YouTube, i us podeu apuntar de qualsevol de les següents maneres:

•    Per correu-e: bibut@parets.cat
•    Per telèfon: 93 562 23 53
•    A través del formulari de la nostra pàgina web
•    Presencialment, al taulell de la biblioteca

Els vídeos estaran disponibles durant dues setmanes, perquè els pugueu veure quan més us vingui de gust!

Recomanacions relacionades amb la vostra disfressa

Si veniu disfressats a la biblioteca entre el dilluns 8 i el dissabte 12 de febrer, us buscarem un conte relacionat amb la vostra disfressa, perquè us l’endugueu en préstec! A més, si voleu, us farem una foto perquè sortiu a les nostres xarxes socials! D’aquesta manera, podreu ensenyar la vostra disfressa a tothom, sense patir cap mena de risc.

Joc: Endevina de quin conte he sortit

La setmana del 8 al 12 de febrer, nosaltres també ens disfressarem!
Cada dia ens posarem la disfressa d’un personatge: d’un d’aquells éssers que surten en molts contes! A més, també pujarem una foto de la disfressa a les xarxes socials. Tant als usuaris que vingueu a la biblioteca com als que vulgueu contestar per les xarxes socials, us preguntarem el mateix:

De quin conte he sortit?

La idea és que cadascú digui un conte diferent i, entre tots, fem una llista molt llarga! A partir del dilluns dia 15 de febrer, trobareu a la biblioteca una exposició amb tots els llibres que hagueu dit!


Animeu-vos a participar en el Carnaval de la Biblioteca Can Butjosa!
Tenim moltes ganes de jugar amb vosaltres!