Recomanació – Imbatible

Us agraden els còmics de superherois? Tant si contesteu que us agraden com si no, el còmic que recomanem podria interessar-vos, perquè Imbatible no és un superheroi com els altres: Imbatible és «l’únic veritable superheroi del món del còmic».
El nostre protagonista és un justicier disposat a fer el bé utilitzant el seu superpoder: saltar-se els marcs de les vinyetes i trencar la linealitat de l’espai-temps de la pàgina del còmic. I això resulta en unes aventures entretingudes i sorprenents! L’Imbatible, heroi de proximitat, tant pot ajudar en el rescat d’un gatet atrapat dalt d’un arbre com col·laborar amb la policia per combatre un malvat bromista.
Els còmics d’Imbatible van sorgir d’historietes publicades a la revista francesa Spirou. Des que es van començar a publicar, han estat reconegudes amb diferents guardons com el Premi al Millor Còmic Juvenil 2020 a la Fira de Bolonya.
Si us endinseu en la lectura dels còmics d’Imbatible, no només us atraurà i divertirà sinó que us convidarà a explorar diferents possibilitats del llenguatge del còmic.